Audika Denmark Vacancies / World of Opportunity DK

Er du interesseret i et job, hvor du er med til at gøre en livsforandrende forskel?

Lyder idéen om at hjælpe flere mennesker med at elske deres ører som noget for dig? Kan du se dig selv hjælpe flere mennesker med at få det bedste ud af deres hørelse? Vil du arbejde i et miljø, hvor omsorg, faglig sparring og ekspertise er i centrum med kollegaer, der er drevet af et formål om at få flere mennesker til at høre bedre?

Hvis du kan nikke genkendende til overstående, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi er altid på udkig efter dygtige mennesker, som kan hjælpe os med at gøre en livsforandrende forskel for mennesker med høretab. Der er flere indgange til et job hos Audika Hørecenter. Har du en administrativ eller audiologisk baggrund? Er du erfaren eller nyuddannet? Uanset hvad, tilbyder vi en dynamisk og spændende hverdag, hvor du kan hjælpe med at gøre en forskel.

Nuværende muligheder

Du kan finde vores ledige stillinger herunder.

Viser 1 til 3 af 3 job

Søg job ud fra lokation

Vi tilbyder spændende muligheder, uanset om du ønsker at arbejde lokalt eller globalt.
Klik på kortet herunder og se, hvor dit kommende job måske venter.

Bliv en del af Audika

Som en del af Audika er du med til at gøre en livsforandrende forskel for mennesker med nedsat hørelse. Vores hørelse forbinder os til andre mennesker, og den er derfor en essentiel del af livet. Vi hjælper ikke kun mennesker med at høre igen – vi hjælper dem med at genetablere kontakten til omverdenen. Det er vores fornemmeste opgave. Vi tilbyder muligheden for at blive en del af det, hvor du kan udfolde dit talent i mødet med vores kunder og hjælpe dem til en bedre hverdag. Få et indblik i hverdagen i klinikken i Lyngby, hvor det at gøre en forskel for andre, team-work og sparring på tværs af organisationen er en essentiel del af hverdagen.

Om os

I Audika bliver du en del af et team af eksperter, der er specialiserede i audiologi, teknologi og høreomsorg. Vi sætter en dyd i at hjælpe mennesker med at opnå den bedst mulige hørelse, så de kan leve det liv, de ønsker - uden begrænsninger. Vi er ambitiøse i vores målsætning, og vi mener, at succes er noget, vi opnår i fællesskab. På vejen dertil er vores værdier centralt i alt, hvad vi foretager os: Vi skaber tillid, vi er team-players, vi er innovative og vi har altid en can-do attitude.