Audika Sweden Vacancies SE

Vill du vara med och förändra människors liv? Bli en del av Audikateamet!

Brinner du för att göra skillnad för människor? Vill du hjälpa fler människor att nå sin fulla hörselpotential? Vill du arbeta i en miljö där omsorg, utmaning och kompetens är i fokus, tillsammans med kollegor som drivs av visionen att hjälpa fler att höra bättre? 

Passar det in på dig? Då vill vi gärna träffa dig!

Vi letar alltid efter nya kollegor som tillsammans med oss vill hjälpa fler att höra bättre. Nedan finner du våra lediga tjänster, du är också välkommen att skicka in din spontanansökan.

Lediga tjänster 

Visar 1 till 5 av 5 jobb

Sök lediga tjänster baserat på ort

Oavsett om dina ambitioner är att arbeta globalt eller lokalt, har vi något för dig! Klicka på kartan för att se vart dina kompetenser kommer ta dig härnäst. Sök lediga tjänster hos Audika genom att använda nedan filter.

Lär dig mer om hur det är att jobba på Audika

Varje medarbetare har en egen historia om hur det är att arbeta på Audika. Se video nedan om Angelika som arbetar som koordinator i Malmö.

Om oss

Audika är en del av Audika Group -  ett världsledande affärsområde inom hörserehabilitering inom hörselkoncernern Demant.

Med mer än 5000 hörselexperter på över 3500 kliniker över hela världen kombinerar vi vår globala närvaro för att göra en stark lokal påverkan. Vår gemensamma värdegrund är basen för allt vi gör och består av fyra delar: vi skapar förtroende, vi är lagspelare, vi skapar innovativa lösningar och tillämpar kan-göra-attityd. Hos Audika blir du en del av en grupp experter, som arbetar med en gemensam vision om att hjälpa flera att höra bättre.

Om du är redo att göra en karriär genom att hjälpa folk att älska sina öron, hör av dig!