Van Boxtel Vacancies / World of Opportunity NL

Geïnteresseerd in een levensveranderende carrière bij Van Boxtel?

Word je geraakt door het idee dat je mensen van hun oren kan laten houden? Zie je jezelf mensen ondersteunen om het beste uit hun gehoor, relaties en passies te halen? Wil je werken in een levendige omgeving met doelgerichte collega’s?

Zo ja, dan willen we je graag bij ons in het team.

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om samen met ons meer mensen beter te laten horen. Wij hebben momenteel vacatures voor ervaren audiciens, specialisten op het gebied van hoortoestellen en vele andere ondersteunende functies.

Openstaande vacatures

Zoek vacatures bij Van Boxtel met de filters hieronder.

1 t/m 10 van 28 banen worden weergegeven

Zoek vacatures op locatie

Of je ambities nu lokaal of nationaal zijn, wij hebben boeiende vacatures heel Nederland en wereldwijd.
Klik op de kaart om te zien waar jouw talenten je heen kunnen leiden.


 

Wie zijn wij

Van Boxtel behoort tot de Audika Group, de hoorzorgdivisie van Demant, en één van 's werelds grootste hoorzorgretailers.

Met meer dan 5.000 audiciens in meer dan 3.500 hoorwinkels over de hele wereld combineren we ons wereldwijde bereik met een lokale aanpak en sterke lokale merken. Ons team bestaat uit audiciens, managers, winkelmedewerkers en vele andere lokale en internationale collega's. We zijn divers in onze talenten, culturen en perspectieven, maar verenigd in onze visie: meer mensen beter laten horen met de beste persoonlijke hoorzorg.

Dus, ben je klaar om carrière te maken door mensen van hun oren te laten houden? Dan horen we graag van je!